The (almost) final e-competencies program
25 Oct 2008

The (almost) final e-competencies program

The FLACSO-México, University of Minnesota, and University

25 Oct 2008

The FLACSO-México, University of Minnesota, and University of Toronto collaborative conference/seminar on E-competencies for the 21st and 22nd centuries will take place this Friday.  We have a tremendous list of speakers, and if you are not able to participate in person, we hope that you will be able to join us virtually.  The event will be broadcast live via two streams:

Also, updates will be posted via Twitter:  http://twitter.com/ecompetencies

Read on for the event program:

 

 

Preliminary Program
      Duration Local Time 
Welcome and opening remarks 9:00 Giovanna Valenti [FLACSO], John Moravec [UMN] y Jutta Treviranus [UToronto] 0:10:00  
Real time conference (starting with Europe) 5hrs 9:10 Dan Sutch (30 mins) [FutureLab] 0:30:00 London 15:10
  9:40 Tíscar Lara (10 mins) [UC3 ] 0:10:00 Madrid 16:40
  9:55 Ismael Peña (15 mins)   

[UOC]

0:15:00 Madrid 16:55
  10:10 Fernando Santamaría (15 mins) [U.Leon] 0:15:00 Madrid 17:10
Virtual/ In person Conferences 10:20 Alejandro Pisanty (In person 15 mins) [UNAM /ICANN] 0:15:00 Mexico time
  10:35 Manuel Juárez Pacheco (Video 10 mins) [CENIDET] 0:10:00 Mexico time
  10:45 Brynja Gudjonsson (In person 15 mins) [UMN] 0:15:00 Mexico time
  11:00 Martín Parselis (Video 10 mins) [UCA] 0:10:00 Buenos Aires 14:00
  11:10 Guillermo Lutzky (Video 10 mins) [ORT] 0:10:00 Buenos Aires 14:10
  11:20 Edgardo Lüring (Video 10 mins) [Radio Nederland Training Centre] 0:10:00 Buenos Aires 14:20
  11:30 Gustavo Esteban Andrade (In person 15 mins) [UNAM] 0:15:00 Mexico time
  11:45 Tom Elko (Video 10 mins) [Independent Media Producer] 0:10:00 Minnesota 12:55
  11:55 Jimm Slotta (10 mins) [UToronto] 0:10:00 Toronto 12:55
  12:00  Break 0:05:00  
Virtual/ In person Conferences 12:05 Miguel Raimilla (Video 10 mins) [ONE ROOF ] 0:10:00 California 11:05
  12:15 Florencio Ceballos (Video 10 mins) [IDRC] 0:10:00 Canada 13:15
  12:25 Alejandro Piscitelli (In person 15 mins) [UBA] 0:15:00 México
  12:40 Roberto Balaguer (Video 10 mins) [OLPC] 0:10:00 Montevideo 15:40
  12:50 Rolando Palacios (Video 10 mins) [TICAL] 0:10:00 Buenos Aires 15:50
  13:00  Lidya García y Octavio Islas (In person 15 mins) [ITESM] 0:15:00 Mexico time
  13:15 Suzanne Miric y Patrick Walker (Video 10 mins) [UMN / METAMORF Tech.] 0:10:00 Minnesota 14:15
  13:25 Diego Uribe (Live 15 mins) [U. BUFFALO] 0:15:00 Nueva York 14:25
  13:40  Manuel Quintero (In person 15 mins) [ILCE] 0:15:00 Mexico time
  14:00  Lunch 1:00:00  
 Panel Disccussión (English) 15:00   1:00:00  
    Miguel Raimilla (USA)    
    Florencio Ceballos (CND)    
    Jayson Richardson (USA)    
    Suzanne Miric and Patrick Walker (USA)    
    Diego Uribe (USA)    
    Tom Elko (USA)    
    Víctor Zárate (María de la Luz Casas) (MEX)    
    Luis Lach (MEX)    
 Virtual/ In person Conferences 16:00 Luis Lach (In person 15 mins) [INTEL EDUCA] 0:15:00 Mexico time
  16:15 Pablo Muñoz (Video 10 mins) [UDD] 0:10:00 Chile 19:05
  16:25 Germania Rodríguez (In person 15 mins) [UTPL] 0:15:00 Mexico time
  16:40  Arthur Harkins (In person 15 mins)[UMN] 0:15:00 Mexico time
  16:55 Víctor Zárate y Marilu Casas (Video 10 min[ITESM 0:10:00 Mexico time
  17:05  Break 0:05:00  
  Virtual/ In person Conferences 17:10 Jayson Richardson (Live/Video 15 mins)[UMN] 0:15:00 Florida 18:10
   17:25  Jorge Silva (Video 10 mins) [U.Toronto]  0:10:00  Toronto 18:10
  17:35  Martha Cruz del Valle (In person 15 mins) [Telefónica] 0:15:00 Mexico time
  17:50 Francois Desjardins (15 mins) [U.Toronto] 0:15:00 Toronto 18:25
 Panel Discussion (Spanish) 18:05   1:00:00  
    Roberto Balaguer (URU)
Rolando Palacios (CHI)
Pablo Muñoz (CHI)
Edgardo Lüring (ARG)
Gabriel Adrián Curi (ARG)
Martín Parselis (ARG)
Manuel Juárez Pacheco (MEX)
Guillermo Lutsky (ARG)
   
  19:05
Cierre

Cristóbal Cobo, John Moravec, Jutta Treviranus

0:40:00  
  19:50  Toast       

 

Programa preliminar 24.10.08 (20:00)

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment